Integritetspolicy

I denna integritetspolicy beskrivs vilka personuppgifter Privatlånet.se får del av i olika scenarios samt hur vi använder dessa uppgifter.

Vilka personuppgifter sparar vi på Privatlånet.se och i vilket syfte

Nyhetsbrev
Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev så sparar vi din e-post adress i syfte att skicka nyhetsbrevet till dig. Du kan närsomhelst tacka nej till att få fler nyhetsbrev från oss (och därmed radera uppgifterna från vårt system) genom att trycka på en länk i mailutskicket eller genom att gå in på www.privatlånet.se och sedan trycka på nyhetsbrev, därefter avregistrera från nyhetsbrev.

När du väljer att kontakta oss via mail
Skickar du ett mail till oss används de personuppgifter du lämnar i mailet inklusive e-postadress för att kunna svara på dina frågor. Vi raderar inkomna mail från avnändare efter maximalt 1 år.

Recension av långivare eller låneförmedlare
Om du lämnar en recension av en långivare på Privatlånet.se kan du lämna personuppgifter som exempelvis e-postadress och/eller namn. Detta är helt frivilligt från din sida i samband med en recension av en långivare/förmedlare. Vi raderar dessa uppgifter endast på begäran om du inte längre vill att de skall synas (samt givet att du kan styrka att det är dina uppgifter som visas på Privatlånet.se).

Marknadsföring och tracking
För att kunna marknadsföra Privatlånet.se använder vi oss av Google Analytics. Google Analytics är ett analysverktyg som tillhandahålls av Google. Informationen är i anonymiserad och aggregerad form. Informationen som tillhandahålls genom Google Analytics används för att öka förståelsen för användares beteende på Privatlånet.se och för att kunna förbättra tjänsten.
Du kan läsa mer om Googles tjänster på www.google.com och Googles Privacy policy på Google Privacy.
På privatlånet.se finns även länkar tillhandahållna av affiliatenätverk. Detta gör att Privatlånet.se kan få ersättning för trafik som skickas till långivare eller låneförmedlare.

Kontakta oss
Du har alltid möjlighet att begära en kopia på den information vi har om dig. Begär ut denna information skriftligen genom att skicka ett meddelande till info@privatlanet.se.

Privatlånet.se drivs av Compare Media AB.

© 2007 - 2019 Privatlånet.se

Användarvillkor
Integritetspolicy
Blogg

Compare Media AB
info@privatlanet.se
Slottsvägen 22
19251 Sollentuna