Jämför låneförmedlare
Välj lånebelopp:
Välj återbetalningstid:
Ingen anmärkning
Autogirobetalning
Visa även långivare
Sortera efter:

Varför listar ni inte fler låneförmedlare

Vi utvärderar med jämna mellanrum om ytterligare låneförmedlare skall adderas till jämförelsen. Dock så är en förutsättning för att få synas i listningen att låneförmedlaren är helt transparent med vilka samarbetspartners de samarbetar med.
Det finns idag en uppsjö av låneförmedlare. Dock bidrar inte en låneförmedlare som har t.ex 4 anslutna långivare med någonting (givet att befintliga låneförmedlare har dessa anslutna). På privatlånet.se har vi valt att visa de låneförmedlare som har flest antal anslutna samarbetspartners när det gäller privatlån i storleksordningen 5 - 400 000 kr till vettig ränta. Saknar ni någon förmedlare som har bättre erbjudanden än ovan så får ni gärna höra av er.

Info om låneförmedlare

En låneförmedlare lånar inte ut pengar till dig utan samarbetar med ett antal långivare. Låneförmedlaren förser dig alltså med låneofferter från dess samarbetspartners. Vanligtvis så har låneförmedlarna ett upplägg där endast en kreditupplysning (vanligtvis via UC) registreras på dig som kund - oavsett hur många långivare som ger offerter till dig.

Privatlånet.se listar endast låneförmedlare som har detta upplägget då det gynnar dig som kund att inte få för många upplysningar på dig. Söker du själv till flera olika låneförmedlare kommer det dock tas en upplysning per förmedlare. Man får själv avgöra om man tycker det är värt att gå på flera förmedlare (och få fler offerter totalt att ta ställning till) eller om man skall nöja sig med en. Oavsett så jobbar vi för att du som kund skall ha bättre beslutsunderlag när du väljer viken/vilka förmedlare du skall ta in offerter via.

© 2007 - 2019 Privatlånet.se

Användarvillkor
Integritetspolicy
Blogg

Compare Media AB
info@privatlanet.se
Slottsvägen 22
19251 Sollentuna