privatlånet.se

Lägg om dyra lån och krediter

Det är onödigt att betala för mycket ränta om man kan undvika det. Försök alltid att göra dig av med ej fördelaktiga privaltlån och dyra krediter av olika slag och få lägsta möjliga ränta på dina lån. Se tex till att undvika negativa saldon på dyra kreditkort, höga räntor på sms lån mm.

Hur fungerar det

Man tar ett nytt lån med bättre ränta för att lösa de dyrare lånen. Se till att räntan inklusive avgifter är lägre på nya lånet än dem du avser göra dig av med. Se sen till att lösa dem befintliga lånen med det nya lånet.

Hur göra för att lösa dyra lån och krediter

  1. Ta in offerter på nytt lån via en låneförmedlare. Var noga med att ange att det gäller att lösa befintliga lån.
  2. Jämför offerter och se vilken ränta du kan få.
  3. Blir du erbjuden en bättre ränta och avgifter så ta lånet och lös dina dyrare lån med. Får du inga erbjudanden eller en för hög ränta behöver du fundera på hur du kan förbättra din kreditvärdighet.
Lägg om privatlån nu

Andra tips!

Äger du ditt eget boende?

I så fall är det ofast fördelaktigast att ta ett bolån eller utöka bolånet och använda det för att lösa dina dyrare lån och krediter.

Dra inte på dig för många kreditupplysningar i jakten på billigare lån

För många kreditupplysningar kan ha negativt påverkan på räntan som du erbjuds. Fördelen med att använda en låneförmedlare är att det registreras 1 upplysning på dig istället för att du själv inhämtar via flera olika långivare.

OmAnvändarvillkorSamarbeteJämför företagslån
©️ Privatlånet.se
Är det någon uppgift som du anser inte stämmer? Gör oss en tjänst och meddela oss på info@privatlanet.se